✽ Om mig ✽

Hej, Roligt att du hittade hit! Vem är jag? Jag heter Victoria och är 24 år gammal. Kommer från Gävle, men sedan oktober 2009 bor jag i Köpenhamn. Flyttade ner hit för kärleken och det var även här i Danmark jag fick mitt stora intresse för bakning. I början bakade jag mest cupcakes, men till nyårsafton 31/12-10 bestämde jag mig för att jag skulle täckta min första tårta med fondant och sedan dess har det bakats och dekorerats många tårtor :)

Har ni några frågor, kommentera gärna eller skriv till: VickiBakes@hotmail.com

Kram Vicki

11 reaktion på “✽ Om mig ✽

 1. Hej!
  Jättefina tårtor du gör! Måste tacka för tipsen, ska göra två tårtor till min dotters 1-års dag och behövde lite inspiration och de fick jag ju här! :) En fråga bara… Kan jag göra fluff eller mousse ett par dagar i förväg och ha den ståendes i kylen utan att den blir dålig? Har inte tid och göra allt på en och samma dag.

  Mvh Lillemor

  • Hej Lillemor! Tack :) Vad roligt att höra! Mousse brukar jag göra onsdag kväll om tårtan ska ätas på lördagen, sen bakar jag bottnar på torsdagen och lägger ihop bottnar med moussen under torsdagen. Låter den stå och gotta till sig till fredag (då blir den även väldigt stabil) och täcker med smörkräm + ev. sockermassa / marsipan fredag. Skal det vara grädde runt om så väntar jag med det till lördag morgon. Pyntet åker även det på lördag morgon.

   Så svaret på din fråga är ja. Det kan du absolut! Fluff funkar även det att göra några dagar innan, vispa dock först upp det när du ska använda det :) Moussen får mycket mer smak efter andra dagen med :)

   Tips! Kom ihåg att ha bra datum på grädden och att den är oöppnad :)

   Kram Vicki

   • Kanon! Då ska jag nog fixa att, hoppas jag! :) Tack för att du svarade så snabbt.. Återkommer ifall jag får problem! ;) Ha de fint!

    Mvh Lillemor

    • Ingen fara :) kommer gå hur bra som helst! Läs igenom recepten noga och ta det lungt brukar vara vägen till succé :)

     Ha det fint!

     Kram, Vicki!

 2. Hejsan.

  Jag har lite frågor som jag kommer besvära dig med.

  De bilder du har på dessa otroligt vackra kreativa otroliga tårtor, är det du som bakat de? Ja menar de på själva bilden.

  Har du kunskap inom svenska samt danska bakelser, allt från wienerbröd till prinsesstårta?

  Om jag hade velat att du utbildar lite folk vad hade det kostat mig?

  Med vänlig hälsning, Hewa

  • Hej :)

   Ja det är jag som har bakat allt som är på bilderna. Om inget annat anges.

   Jag har inte bakat just wienerbröd. Men jag har bakat allt från tårta, bullar, cupcakes, små kakor och massa annat!

   Jag håller tyvärr inte i kurser. Men har du frågor så fråga gärna :)

   Kram, Vicki.

   • Hej.

    Nä jag tycker du är riktigt duktig och jag letar efter en som kan komma ner till Dubai två månader för att jobba för mig.

    Säg till om du ändrar dig.

    Må bäst

 3. Hej Victoria ! Är jätteimponerad av ditt bakande och en jättesnygg hemsida. Tack för jättebra tips till jul, även jag har drabbats av cupcakesyra.

  Syns snart…..hälsningar tandhygienist Anette

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>